classicpi_20180906234237

Meten is weten.
Het is belangrijk om te weten wat er allemaal onder de kap gebeurd, zeker ook bij getunde motoren.

Klik of tik op de serie van je keuze:

Naast inbouwmeters voor gebruik in straatauto's en circuitauto's worden veel van onze inbouwmeters ook toegepast in de maritieme wereld, zoals in boten.

Onze populairste serie inbouwmeters is de ClassicLine, een overzichtelijke inbouwmeter met een duidelijke schaalverdeling, standaard met verlichting en altijd inclusief de benodigde zender. Dat alles tegen een zeer concurrerende prijs! Zo kost een olietemperatuurmeter compleet met verlichting en zender slechts € 29,45
Een ander sterk punt van deze meterserie is dat ze leverbaar zijn met een zwarte of een witte wijzerplaat.


Wij bieden een breed assortiment inbouwmeters, van toerentellers tot uitlaatgastemperatuurmeters, van oliedrukmeters tot snelheidsmeters.

Het merendeel van de inbouwmeters hebben een inbouwdiameter van 52mm, beschikken we ook over meters in de maten 80 en 100mm.

VDORaidHP  QSP     classic line

 

Met de classic line bieden we een mooie en betrouwbare instaplijn meters, met VDO de bekende, Duitse, topkwaliteit en met RaidHP hebben we voor elke interieurstijl een passende serie. Zo is RaidHP een van de weinige fabrikanten die twee lijnen met digitale meters hebben; Een met blauwe cijfers en een met rode cijfers. Alle meters van RaidHP worden geleverd inclusief de benodigde sensor / zender. Bij de digitale serie zijn deze zenders ook digitaal. De druk of het vacuum wordt bij de Digital serie d.m.v. een zender naar de meter gestuurd en niet met een slang. De meting is op deze manier dus zeer betrouwbaar en nauwkeurig.

Met het oog op de motorsport hebben we QSP in ons assortiment.

Hou er wel rekening mee dat VDO en QSP met hun eigen zenders werken. Sluit je een ander merk of type zender aan op één van deze merken dan kunnen wij niet garanderen dat de werking juist is! Twijfel je? Neem altijd even contact met ons op.

Ook voor het leveren van meterhouders en accessoires / onderdelen ben je bij ons aan het juiste adres.

Wij leveren ook alle benodigde aansluitmaterialen, zenders en adapters voor deze meters los.
Ons assortiment in verschillende adapters is erg groot, of je nog alleen een verloop in schroefdraad zoekt of een adapter speciaal voor BMW oliefilters, bij Inbouwmeters.nl ga je dat allemaal vinden.

Mocht je een keer een defecte zender hebben dan kun je dus ook bij ons prima slagen! Klik hier voor alle zenders & accessoires.