Zenders & accessoires

Zenders en sensoren voor inbouwmeters

Om je meters goed en professioneel te kunnen inbouwen en aansluiten beschikken we over een flink aantal verschillende adapters, verlopen, koppelingen en andere aansluit accessoires.

Hier vind je verschillende zenders en sensoren voor inbouwmeters. Let op! Deze zenders en sensoren zijn niet bedoeld als vervanging van de originele sensoren in de auto. De standaard meters zullen dan geen correcte waardes meer weergeven. Zoek je een vervanging voor een originele zender of sensor van je auto, ook dan kunnen we je helpen. Neem hiervoor even contact met ons op.

De sensoren die we hier aanbieden werken met (bijna) alle aftermarket meters. Hou er rekening mee dat je op VDO meters alleen VDO sensoren kunt gebruiken, en voor QSP inbouwmeters alleen de zenders van QSP. Gebruik je toch een universele zender voor deze merken dan kunnen wij de juiste werking niet garanderen. Sterker nog, er is een kans dat je meter en/of de zender defect raakt. Voor VDO sensoren klik je hier, alle QSP zenders staan hier.

Terug naar het overzicht met Inbouw meters.

Oliefilter adapter ring

Oliefilter adapter BMW laag

Adapter watertemperatuur

Aansluitset inbouwmeter

Aansluitset 2-voudig

Aansluitset 3-voudig

T adapter voor oliedruk zenders

Schroefdraad adapter

Y adapter voor drukzender

Olietemperatuur zender

Brandstofdruk adapter

Turbodruk / vacuüm sensor elektronisch