foto 29-12-13 15 15 59_20180906234236

Inbouwmeters.nl is een onderdeel van JP’s Tuningshop.

JP's Tuning is Ooit gestart als Japtuningshop en in de loop van bijna 20 jaar uitgegroeid tot een “allround” tuningshop waar we voor alle automerken de mooiste spullen leveren.

Bij JP's Tuningshop leveren zo’n beetje alles. Van complete airride systemen tot de mooiste schroefsets.

Je bent nu op één van onze gespecialiseerde websites; Inbouwmeters.nl Op deze website kun je alles vinden wat heeft te maken met meters en het inbouwen en monteren daarvan.

Op Inbouwmeters.nl kun je terecht voor onder onderandere Inbouwmeters maar we kunnen je ook helpen aan de juiste zendersaccessoires , meterhouders en installatiematerialen.

inbouwmeters in Toyota MR2 SW20

Onder Meter Series kun je de verschillende merken inbouwmeters vinden. Van onze hardlopers hebben een afdeling gemaakt waar we complete sets aanbieden. Complete sets worden altijd geleverd inclusief de benodigde zenders en meterhouder en altijd met extra voordeel! Het voordeel van complete sets is dat je alles wat je nodig hebt in 1 set zit; De meters, de zenders, de meterhouder en al het aansluitmateriaal. Daarnaast zijn de sets altijd extra voordelig geprijsd.

Heb je alleen een losse zender nodig? Of zoek je een manier om een zender in te bouwen of aan te sluiten? Alle beschikbare zenders en sensoren  staan bij elkaar. kun je alles op dat gebied terugvinden.

Tenslotte wil je de meters ook mooi en goed inbouwen, natuurlijk hebben we ook daar de juiste oplossing voor. Alle meterhouders kun je terug vinden bij meterhouders.

Wij leveren inbouwmeters van o.a. de volgende series:

- Classicline
- VDO
- RaidHP
- DepoRacing
- Innovate motorsports
- QSP

meten is weten

Op deze website kun je ook vinden hoe je inbouwmeters moet inbouwen en aansluiten. Heb je vragen over het aansluiten of inbouwen? Dan helpen we je natuurlijk ook graag!

Uiteraard zijn wij ook te vinden op Facebook, Twitter en Instagram, we zouden het leuk vinden om je daar ook te kunnen ontmoeten.

Wil je meer zien dan alleen inbouwmeters? Ga dan naar onze andere website: www.jps-tuningshop.com

 

Stay tuned & know what’s going on ......

!