2790_20180906234246

Inbouwmeters met Duitse degelijkheid.

RaidHP heeft voor elke smaak een passende serie inbouwmeters. Analoog of digitaal, kies maar...... 

RaidHP Night Flight inbouwmeter

Night Flight Wit, black face inbouwmeters wit met led verlichting.

RaidHP NightFlight rood inbouwmeter

Night Flight Rood, black face inbouwmeters met rode led verlichting.  

RaidHP Night Flight blauw inbouwmeter

Night Flight Blauw, black face inbouwmeters met blauwe led verlichting.

RaidHP inbouwmeters serie Sport

Serie Sport, super complete serie inbouwmeters.
Analoge weergave met witte led verlichting.

RaidHP inbouwmeter digitaal blauw

Digital blauw inbouwmeters met blauwe cijfers.
Met uitgeschakeld contact zijn de meters zwart.

RaidHP inbouwmeters serie Silver

Serie Silver, zeer betaalbaar en sportief.
Aluminium rand, blauw led verlichting


RaidHP heeft een breed assortiment aan inbouwmeters. Van voltmeter tot klok, van toerenteller tot turbodrukmeter en buitentemperatuurmeter, met de RaidHP inbouwmeters kunnen we het allemaal bieden.

Uniek aan RaidHP is de lijn met digitale meters.  Deze meters zijn met een inbouw diepte van rond de 30mm extreem plat en eigenlijk overal toe te passen.
De Digital series hebben digitale cijfers in het centrum, de buitenring is voorzien van gekleurde led's. Zo kun je in één oogopslag de meter aflezen. De cijfers geven de waarde erg nauwkeurig aan doordat ze gebruik maken van digitale aansturing.
De drukzenders uit deze serie zijn ook digitaal. Je hebt dus geen slang meer die door de motorruimte naar de mater in het dashboard moet open. Met de RaidHP digital serie kun je eenvoudig de meegeleverde zender monteren waar je wilt en het signaal gaat digitaal naar de meter. Je hebt dus geen kans meer op het dubbel vouwen of dichtgedrukt worden van de slang vanaf de turbo of het spruitstuk. Storingen en foute waardes zijn zo dus nagenoeg uitgesloten.

De meters van RaidHP zijn allemaal voorzien van verlichting. Bij de meeste meters is dat LED verlichting. Deze verlichting kan niet worden uitgewisseld voor een andere kleur! De lampjes zitten vast in de meters en kunnen er niet uit.

Wij leveren ook alle benodigde aansluitmaterialen, zenders en adapters voor deze meters los. Mocht je een keer een losse zender nodig hebben dan kun je dus ook bij ons prima slagen! Klik hier voor alle zenders & accessoires.

Alle meters worden geleverd inclusief aansluitmateriaal en installatieschema. Alle RaidHP inbouwmeters werken op 12 volt.

Laat je helemaal ontzorgen en bestel gelijk een aansluitset mee, dan heb je gelijk voldoende installatie draad en stekkers bij de hand. Onze aansluitsets hebben wij vanuit onze jaren lange ervaring zelf ontwikkeld en is van hoge kwaliteit. In de sets zit altijd voldoende materiaal om elk type meter in elke merk en model auto aan te kunnen sluiten.


!