RaidHP buitentemperatuurmeter 660511

RaidHP buitentemperatuur meter digitaal, blauwe LED

RaidHP
660511
4003342094153
    Levertijd:tijdelijk niet leverbaar
  • Beschrijving
  • Meer

Inbouw buitentemperatuurmeter voorzien van processor techniek. Digitale aflezing met blauwe LED's. De aanduiding is meerkleurig en de cijfers blauw.

Digital Performance, in Nightflight uitvoering; Als het contact uit staat is het venster van de meter zwart. (ook wel “black face” genoemd)

Alle meters worden geleverd inclusief montagemateriaal.

Diameter: 52mm Diepte: 30mm
Bereik: - 20 tot + 125 graden C

Deze temperatuurmeter is ook goed te gebruiken voor het meten van luchttemperatuur, denk aan de temperatuur van de intercooler e.d.

Zodra het contact aan wordt gezet gaan eerst alle LED’s stuk voor stuk aan tot het maximum en daarna stuk voor stuk weer uit tot het minimum. Na de check up schakelt de meter automatisch over naar de temperatuur weergave.

Komt de luchttemperatuur onder de 0 graden C dan zal het sneeuwvlokje knipperen en zal er een signaal klinken. Komt de temperatuur onder de 3 graden C dan zal er alleen een signaal klinken. (éénmalig)

Raid HP heeft met deze serie een zeer complete lijn performance instrumenten ontwikkeld die bol staan van de ingebouwde veiligheidskenmerken. Een must dus voor de echte tuners.

Levering inclusief:

Elektronische temperatuursensor
Montage materiaal
Aansluitschema

Laat je helemaal ontzorgen en bestel gelijk een aansluitset mee, hierin zit alle bekabeling en stekkers die je nodig hebt.

!