RaidHP snelheidsmeter digitaal 660509

RaidHP snelheidsmeter digitaal, blauwe LED

RaidHP
660509
4003342094030
    Levertijd:tijdelijk niet leverbaar
  • Beschrijving
  • Meer

Inbouw snelheidsmeter voorzien van processor techniek. Digitale aflezing met blauwe LED's. De aanduiding is meerkleurig en de cijfers blauw.

Digital Performance, in Nightflight uitvoering; Als het contact uit staat is het venster van de meter zwart. (ook wel “black face” genoemd)
Diameter: 52mm Diepte: 30mm
Bereik: 0 tot - 300 km/h

Zodra het contact aan wordt gezet gaan eerst alle LED’s stuk voor stuk aan tot het maximum en daarna stuk voor stuk weer uit tot het minimum. Daarna krijgt je 50 seconden de boordspanning te zien. Na de check up schakelt de meter automatisch over naar de snelheidsweergave.

Om de 10 minuten wisselt de meter automatisch van weergave stand, de boordspanning zal voor ongeveer 1 kilometer worden weer gegeven in plaats van de snelheid. Tijdens deze omwisseling zal de snelheid worden weergegeven door middel van de LED ring zodat je geen seconde je actuele snelheid hoeft te missen.

Mocht de boordspanning, om welke reden dan ook, onder de 11 Volt komen dan zal de meter automatisch omschakelen en de boordspanning op het display tonen. Daarnaast zal er een rode waarschuwings LED gaan branden.

Raid HP heeft met deze serie een zeer complete lijn performance instrumenten ontwikkeld die bol staan van de ingebouwde veiligheidskenmerken. Een must dus voor de echte tuners.

Levering inclusief:

Montage materiaal
Aansluitschema

Laat je helemaal ontzorgen en bestel gelijk een aansluitset mee, hierin zit alle bekabeling en stekkers die je nodig hebt.

!