inbouwmeter-urenteller-wit 8714767440017

Inbouwmeter urenteller wit

ClassicLine
PI40017
8714767440017
    Levertijd:op bestelling, +/- 5 dagen levertijd.

Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Inbouw urenteller in de Classic Line met witte wijzerplaat.Geschikt voor gelijkstroom installaties van 5 tot 50 volt.

Urenteller voor 5 - 50 volt. Inbouw diameter van 52mm.

Deze urenteller kan worden aangesloten op installaties die werken met een gelijkstroom aansluiting tussen de 5 en 50 volt. Het is dus mogelijk om deze urenteller te installeren op een heftruck, vrachtwagen, trekker, aggregaat, of wat dan ook waar het van belang is om het aantal bedrijfsuren bij te kunnen houden.
Deze urenteller van de ClassicLine is voorzien van verwisselbare halogeen verlichting.

De witte wijzerplaat heeft blauwe opdruk en witte cijfers.

Standaard is de verlichting wit,halogeen. Het is mogelijk om deze te vervangen door LED verlichting. Deze hebben wij beschikbaar in wit (feller dan het standaard halogeen lampje) rood, blauw en groen.

Alle ClassicLine inbouwmeters worden geleverd met de benodigde zender (indien van toepassing) en materiaal om de meters te kunnen inbouwen / monteren.
Deze meters zijn aan de achterkant voorzien van schroefdraad op de hele behuizing en worden met een grote ring gemonteerd in het dashboard of de meterhouder.

 montage ring inbouwmeters classicline

Bekabeling en stekkers worden niet mee geleverd.
Temperatuurzenders zijn voorzien van stekkers met +/- 6cm kabel.

Om je helemaal te ontzorgen hebben we speciaal aansluitsets ontwikkeld. Deze sets kun je bestellen voor 1,2 of 3 inbouwmeters, en zijn uiteraard ook te gebruiken voor onze andere merken meters.

In deze aansluitsets zit alle kabels die je nodig hebt in lengtes van 3 meter én alle stekkers die je nodig hebt om de meters op een goede en degelijke manier te bekabelen en aan te sluiten.
Wij werken uitsluitend met de beste kwaliteit kabels en stekkers!

aansluitset voor inbouwmeters

Levering compleet met benodigde zenders / sensoren. (indien van toepassing)

Verlichting d.m.v. 12 Volt lampje. Als je wilt kun je het lampje vervangen voor een LED in kleur van je dashboard. Informeer naar de mogelijkheden.

Laat je compleet ontzorgen en bestel gelijk een aansluit set mee. Daarin zitten alle stekkers en bekabeling die je nodig hebt.

!