RaidHP Olietemperatuur meter digitaal, blauwe LED

RaidHP
660503
4003342080255
    Levertijd:tijdelijk niet leverbaar
  • Beschrijving
  • Meer

Olietemperatuur meter voorzien van processor techniek. Digitale aflezing met blauwe LED's. De aanduiding is meerkleurig en de cijfers blauw.

Alle meters worden geleverd inclusief sensor en montagemateriaal.
Diameter: 52mm Diepte: 30mm
Bereik: tot 150 graden Celsius

Zodra het contact aan wordt gezet gaan eerst alle LED’s stuk voor stuk aan tot het maximum en daarna stuk voor stuk weer uit tot het minimum. Daarna krijgt je 50 seconden de boordspanning te zien. Na de check up schakelt de meter automatisch over naar de olietemperatuur stand.

De meter heeft een ingebouwde waarschuwing; Komt de olietemperatuur langer dan 3 seconden onder de 40 graden Celsius of boven de 98 graden Celsius uit dan zal de digitale aanduiding van de olietemperatuur gelijk gaan knipperen.

Om de 10 minuten wisselt de meter automatisch van weergave stand, de boordspanning zal voor ongeveer 50 seconden worden weer gegeven in plaats van de olietemperatuur. Tijdens deze omwisseling zal de olietemperatuur worden weergegeven door middel van de LED ring zodat je geen seconde je actuele olietemperatuur hoeft te missen.

Mocht de boordspanning, om welke reden dan ook, onder de 11 Volt komen dan zal de meter automatisch omschakelen en de boordspanning op het display tonen. Daarnaast zal er een rode waarschuwings LED gaan branden.

Raid HP heeft met deze serie een zeer complete lijn performance instrumenten ontwikkeld die bol staan van de ingebouwde veiligheidskenmerken. Een must dus voor de echte tuners.

Levering inclusief:

Elektronische temperatuursensor
Montage materiaal
Aansluitschema

Laat je helemaal ontzorgen en bestel gelijk een aansluitset mee, hierin zit alle bekabeling en stekkers die je nodig hebt.

!