RaidHP Toerenteller benzine digitaal, blauwe LED

RaidHP
660505
4003342080279
    Levertijd:3-4 werkdagen.

Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Inbouw toerenteller voor benzine motoren voorzien van processor techniek. Digitale aflezing met blauwe LED's. De aanduiding is meerkleurig en de cijfers blauw.

Digital Performance, in Nightflight uitvoering; Als het contact uit staat is het venster van de meter zwart. (ook wel “black face” genoemd)

Elektronische toerenteller tot maximaal 10.000 tpm.
Geschikt voor benzine motoren met 2, 3, 4, 6 of 8 cilinders.


Diameter: 52mm Diepte: 30mm.

Zodra het contact aan wordt gezet gaan eerst alle LED’s stuk voor stuk aan tot het maximum en daarna stuk voor stuk weer uit tot het minimum. Daarna krijgt je 50 seconden de boordspanning te zien. Na de check up schakelt de meter automatisch over naar de toerenteller.

De meter heeft een ingebouwde waarschuwing; Komt het toerental langer dan 3 seconden boven de 6500 toeren uit dan zal de digitale aanduiding gelijk gaan knipperen.

Om de 10 minuten wisselt de meter automatisch van weergave stand, de boordspanning zal voor ongeveer 50 seconden worden weer gegeven in plaats van het toerental. Tijdens deze omwisseling zal het toerental worden weergegeven door middel van de LED ring zodat je geen seconde je actuele toerental hoeft te missen! De LED ring heeft 3 verschillende standen:

Groen: 500 tot 3500 tpm (hiervoor zijn 7 LED’s beschikbaar)
Geel: 4000 tot 6000 tpm (hiervoor zijn 5 LED’s beschikbaar)
Rood: 6500 tot 10000 tpm (hiervoor zijn 8 LED’s beschikbaar)

Mocht de boordspanning, om welke reden dan ook, onder de 11 Volt komen dan zal de meter automatisch omschakelen en de boordspanning op het display tonen. Daarnaast zal er een rode waarschuwings LED gaan branden.
Raid HP heeft met deze serie een zeer complete lijn performance instrumenten ontwikkeld die bol staan van de ingebouwde veiligheidskenmerken. Een must dus voor de echte tuners.

Levering inclusief:

Montage materiaal
Aansluitschema

Laat je helemaal ontzorgen en bestel gelijk een aansluitset mee, hierin zit alle bekabeling en stekkers die je nodig hebt.

!